Pixwords antwoorden

Welkom bij Pixwords antwoorden.

PixWords is een puzzelspel verkrijgbaar op de meeste mobiele platformen; de game is gratis te downloaden voor iOS en Android apparaten. PixWords maakt gebruik van een combinatie tussen afbeeldingen en woorden voor zijn puzzels, door de afbeeldingen te gebruiken om spelers te helpen met het invullen van de kruiswoordpuzzels.


ads

Pixwords antwoorden:

Niet alleen is PixWords vrij lastig, het is ook een hele lange game met meer dan 500 levels om doorheen te werken die steeds lastiger worden naarmate je verder komt in het spel. De game biedt ook ondersteuning voor 21 talen.

pixwords antwoorden

Dit is zeker een spel voor puzzel en kriuswoordpuzzel fans, dus dit zou zeker te lastig kunnen zijn voor sommige mensen maar voor diegene die op zoek is naar een leuke, strakke, moeilijke puzzelgame, is PixWords misschien wel waar je naar opzoek bent.

Het heeft ons veel tijd gekost om alle antwoorden in PixWords te vinden. Je kunt ons helpen door deze pagina te delen op jouw favoriete sociale netwerk (Facebook, Twitter etc).


Tags:

Pixword antwoord van af 600, antwoorden pixwords, pixwords afbeeldingen nederlands, antwoorden pixwords android, pixword antwoorden