Pixwords raspunsuri


Sponsored Advertisement

PixWords est un joc de cuvinte puzzle disponibil pe majoritatea platformelor mobile; jocul este gratuit pentru descărcarea pe dispositive iOS și Android. PixWords utilizează o combinație de imagini și cuvinte pentru puzzle-urile lor, deși se folosesc imagini pentru a ajuta jucătorii să completeze cuvintele încrucișate.

Pixwords raspunsuri:


Sponsored Advertisement

Nu numai că PixWords este puțin dificil, însă este de asemenea și un joc lung cu mai mult de 500 de nivele de a juca care devin încet-încet mult mai dificile cu cât jocurile continua. Jocul oferă de asemenea și suport pentru 21 limbi diferite.

Pixwords raspunsuri

Descarcă Pixwords gratis:
Pixwords pentru dispozitivele Android:

google-play
Pixwords pentru dispozitivele iOs:

apple-store

Este cu siguranță un joc pentru fanii de puzzle și cuvinte încrucișate, deci asta ar putea fi fără îndoială prea dificil pentru unii jucători, dar pentru cei în căutare de joc de puzzle, distracție, plăcere, PixWords ar putea fi cu siguranță ceea ce cauți.

Ne-a luat mult timp să aflăm toate răspunsurile jocului PixWords. Ne poți ajuta distribuind această pagină pe rețeaua voastră sociala preferată(Facebook, Pinterest, Twitter etc).

Tags:

raspunsuri pixword, pixwords raspunsuri, raspunsuri, raspunsuri piwords, raspunsuri_pixword, raspunsuri pix, pix words raspunsuri, raspunsuri pixwrds, raspunsuri piwords toate, raspunsuri-pixwords