PixWords megoldások

Üdvözöljük a PixWords megoldások oldalán. A Pixwords egy szókirakós játék, mely elérhető a legtöbb mobil platformon, a játék ingyenesen letölthető iOS illetve Android készülékekre.

PixWords megoldások:


ads

A PixWords képek és szavak kombinációját használja a rejtvényekhez.Minden szóhoz a keresztrejtvényben, a játékosok kapnak egy képet. Minden új kép akkor oldódik fel, ha a játékos helyesen eltalálja az utosó szót.

pixwords megoldások

Elég egyszerűnek tűnhet és az ötlet is realatív egyszerű, de a játék eléggé gyorsan nehézzé válik és a játékosok gyakran számítsanak rá hogy elakadnak. Ez az a pont, ahol a fizess hogy nyerj aspektus megjelenik; a játékosok vásárolhatnak játékbeli érméket, amelyeket fel lehet használni betűk felfedésére, hasztalan betűk eltávolítására, illetve a teljes válasz felfedésére. Ezek az érmék a játékban ingyenesen is elérhetők, de eléggé korlátoltak, ami azt jelenti hogy a játékosoknak többre van szükségük, el kell kedjenek fizetni értük hogy kijátszák mindegyik szintet és megnyerjék a ejátékot. A játékosok akkor kapnak érméket, amint kijátszottak egy szintet.

A PixWords nem csak egy nehéz játék, de egy nagyon hosszú is, több mint 500 szintel, amely egyre nehebb less a játék folyamán. A játék 21 nyelvhez nyújt támogatást, amely a játékosok széles skálájának elérhetővé teszi.

A reklám probléma ellenére, amely szenvedést okozhat, nincs jelentősebb probléma a PixWords-el, hacsak nem jelentenek túl nagy kihívást a rejtvények nehézsége; A nehézség lehet egy erény vagy egy akadály, a játékostól függően. Minden bizonnyal ez a rejtvényrajongók játéka, szóval magától értetődő hogy túl nehéz lehet valamely játékosoknak, de akik szórakozást keresenek vagy csak egy simán egy nehéz rejtvény játékot, a PixWords minden bizonnyal a megfelelő játék

Tags:

pix words, pixword megoldás, pix word segitseg, pixword segitseg