Pixwords 8 litere răspunsuri nivel 23

Bine ai venit la Răspunsuri Pixwords (Cuvânt cu 8 litere – răspunsuri nivel 23)

Pentru fiecare cuvânt în puzzle-ul de cuvinte înrucișate, jucătorilor le este dat o fotografie; fiecare poză nouă este deblocată atunci când jucătorul ghicește correct ultimul cuvânt. Poate suna destul de simplu, iar ideea este relativ simplă, dar jocul devine mai dificil destul de ușor. A te bloca la un nivel este ceva la care ar trebui să se aștepte jucătorii să se întâmple deseori.


ads

Dacă te blochezi la acest nivel, poți găsi răspunsul sub imagine.

Pixwords răspunsuri EXCEPȚIE

Răspuns Pixwords: EXCEPȚIE

Dacă aceasta nu a fost imaginea sau răspunsul pe care îl căutai, du-te pe paginea de Răspunsuri Pixwords de 8 litere și selectează altă imagine.

Nu numai că PixWords este puțin dificil, însă este de asemenea și un joc lung cu mai mult de 500 de nivele de a juca care devin încet-încet mult mai dificile cu cât jocurile continua. Jocul oferă de asemenea și suport pentru 21 limbi diferite.

Este cu siguranță un joc pentru fanii de puzzle și cuvinte încrucișate, deci asta ar putea fi fără îndoială prea dificil pentru unii jucători, dar pentru cei în căutare de joc de puzzle, distracție, plăcere, PixWords ar putea fi cu siguranță ceea ce cauți.

Ne-a luat mult timp să aflăm toate răspunsurile jocului PixWords. Ne poți ajuta distribuind această pagină pe rețeaua voastră sociala preferată(Facebook, Pinterest, Twitter etc).


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.