Pixwords 16 letters level 3 antwoorden

Welkom bij Pixwords antwoorden. (16 letter woorden- level 3 antwoorden)

Voor elke kruiswoordpuzzel wordt er een afbeelding aan de spelers gegeven: Elke nieuwe afbeelding is vrijgespeeeld wanneer de speler het laatste woord juist raad. Het klinkt misschien simpel en het idee is relatief simpel, maar het spel wordt vrij snel moeilijker. Vast komen te zitten is iets wat spelers vaak mogen verwachten.


ads

Als je op dit level vast komt te zitten dan kan je het antwoord onder de afbeelding vinden.

Pixwords antwoorden SCHROEVENDRAAIER
Pixwords antwoord: SCHROEVENDRAAIER

Als dit niet de afbeelding of het antwoord is waar je naar opzoek was, ga naar de startpagina van Pixwords 16 letters antwoorden en selecteer een andere afbeelding.

 

Niet alleen is PixWords vrij lastig, het is ook een hele lange game met meer dan 500 levels om doorheen te werken die steeds lastiger worden naarmate je verder komt in het spel. De game biedt ook ondersteuning voor 21 talen.

Dit is zeker een spel voor puzzel en kriuswoordpuzzel fans, dus dit zou zeker te lastig kunnen zijn voor sommige mensen maar voor diegene die op zoek is naar een leuke, strakke, moeilijke puzzelgame, is PixWords misschien wel waar je naar opzoek bent.

Het heeft ons veel tijd gekost om alle antwoorden in PixWords te vinden. Je kunt ons helpen door deze pagina te delen op jouw favoriete sociale netwerk (Facebook, Pinterest, Twitter etc.).


ads

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.